Mivardi Boilies Rapid Boostered Kráľovská slivka 250ml 20mm
Skladom
Mivardi Boilies Rapid Boostered Kráľovská slivka 250ml 20mm
Mivardi Boilies Rapid Boostered Kráľovská slivka 250ml 20mm

Mivardi Boilies Rapid Boostered Kráľovská slivka 250ml 20mm

Parametre
4,60 EURCena s DPH
Skladom 2 ks
Osobne v predajni:zajtraPrepravnou spoločnosťou:pozajtra
Kód výrobcu:M-RABOBKIP0920
Kód produktu: R0008274
Hotové boilies vyrobené technológiou Natural Concept. Je zaliate a dôkladne nasiaknuté originálnou zmesou všetkých tekutín a tekutých potravín, ktoré sa používajú pri samotnej výrobe príslušného typu boilies. Táto zmes tekutín je upravená tak, aby v nádobe vydržala veľmi dlho. Nádoba je počas výroby hermeticky uzavretá. Počas skladovania a distribúcie nedochádza k vysychaniu a nehrozí vyliatie tekutín.

RAPID NATURAL CONCEPT
Boilies Rapid Natural Concept sa vyrába pomocou novej výrobnej technológie a zariadení, ktoré patria k absolútnej špičke v Európe. Umožňuje nám masovo vyrábať boilies s rovnakými parametrami, štruktúrou a funkčnosťou, aké získate pri ručnej výrobe doma. Nová výroba nie je obmedzená hrubosťou komponentov a umožňuje aj pridávanie pravého ovocia, pečene a ďalších čerstvých ingrediencií. Samozrejmosťou je použitie čerstvých vajíčok vo všetkých vyrábaných boilies. Konzervácia a stabilizácia je v maximálnej miere založená na prírodných látkach a nespôsobuje žiadne zmeny vo vôni alebo chuti guľôčok. Novú generáciu spoznáte nielen podľa dodatočného loga Natural Concept na vrecku, ale aj podľa zaujímavého "prírodnejšieho" povrchu guľôčok. Teraz sú tiež ťažšie, hustejšie a majú presnejší priemer a tvar. Presne ako pri starostlivej domácej výrobe. To znamená výrazne dlhší dosah a vyššiu presnosť pri vnadení kobrou. V neposlednom rade si určite všimnete výrazne vyššiu výdrž guľôčok pri vnadení, ale pri zachovaní potrebného fungovania guľôčok vo vode.
Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevkuOpýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevkuPridať reakciu
Detailný popisDiskusia