Delphin Gumová nástraha Larva BUGO Cheese 4cm 15ks
Skladom

Delphin Gumová nástraha Larva BUGO Cheese 4cm 15ks

Parametre
Kód produktu: 0021094

BUGO je unikátny model mäkkých nástrah Delphin, v ktorom sme použili jedinečný plávajúci materiál Fexifloatl, ktorý sa vyznačuje veľmi vysokou poddajnosťou a pružnosťou, vďaka čomu je pre dravce neodolateľným sústom.

Pri vývoji nástrahy sme sa inšpirovali prirodzenou potravou dravých rýb, v tomto prípade najmä larvou osy. Naši dizajnéri venovali osobitnú pozornosť detailom, ako sú oči alebo zárodky krídel. Vďaka novému materiálu má nástraha aj dve veľmi účinné vlastnosti. Prvou je neuveriteľná pružnosť materiálu, ktorá zabraňuje poškodeniu nástrahy aj po viacnásobnom zábere a ulovení ryby. Druhou dôležitou vlastnosťou materiálu je absorpčná schopnosť arómy. Vďaka tomu, najmä pri love pstruhov, nástraha nie je opätovne atakovaná dravcom. Každé stlačenie uvoľňuje výraznú syrovúarómu, ktorá ryby priťahuje a núti ich k opätovnému, agresívnejšiemu útoku.

BUGO ponúka širokú škálu najúčinnejších farieb, ktoré boli vybrané na základe dlhodobých testov na rôznych vodných plochách. Tieto farby sú navyše UV aktívne a umožňujú intenzívnejší odraz slnečného svetla pod vodou, čovďaka čomu sú nástrahy nepozorovateľné aj vo veľkých hĺbkach alebo pri slabom osvetlení. Pevné telo v kombinácii s plávajúcim materiálom spomaľuje pád nástrahy vodným stĺpcom. Nástraha BUGO je vhodná na použitie s mikro jigmi alebo volfrámovou hlavičkou nastraženou na jigovom háčiku.

Vďaka svojmu realistickému vzhľadu, neodolateľnej aróme či extrémnej pružnosti nesmie táto nástraha chýbať vo výbave žiadneho nadšenca lovu pstruhov. Okrem toho je vhodná aj na lov iných menších rýb, ako sú ostriež a jeseter. Nepohrdnú ňou však ani väčšie dravce, ako sú šťuky alebo zubáče.

Nástrahu BUGO dostanete vo výhodnom 15-dielnom balení, aby ste ich mali počas rybolovu vždy dostatok.

Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevkuOpýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevkuPridať reakciu
Detailný popisDiskusia